mbsg-header-1 mbsg-header-2

Onderhoud & reparaties

Wij zijn een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatiewerk aan uw Mercedes-Benz.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen? Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Ook dat kan via onze partners!

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak. Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

Autobedrijf van de Bovenkamp, uw Mercedes-Benz specialist in Barneveld!

Autobedrijf van de Bovenkamp heeft al meer dan 18 jaar ervaring in het onderhoud en de verkoop van Mercedes-Benz auto's. U kunt bij ons terecht voor het onderhoud en reparatie van uw auto, Mercedes-Benz occasions en voor uw APK.

In onze sfeervolle showroom vindt u een ruime keus aan betrouwbare Mercedes-Benz occasions die u onder het genot van een kopje koffie kunt bezichtigen. Wij adviseren u graag! Dankzij onze ervaring kunnen wij u helpen bij het maken van een verstandige keuze. Wij garanderen service, kwaliteit en goede inruilprijzen.

Wilt u een proefrit maken in een van onze occasions? Dat kan! Neem van te voren contact met ons op om onnodig wachten te voorkomen.

Werkplaats

Onderhoud, reparatie, airco werkzaamheden, APK-keuring. Zo maar steekwoorden van werkzaamheden die in de werkplaats van Autobedrijf van de Bovenkamp plaatsvinden.
Iedere auto heeft onderhoud nodig om vroegtijdige slijtage tegen te gaan. Heeft u auto al onderhoud nodig of heeft u hier een vraag over? Klik dan hier

Mercedes-Benz Specialisten Groep

Wij zijn lid van de Mercedes-Benz specialisten groep. MBSG Specialisten zijn gedreven vakmensen, met oog voor de klant én de techniek. En allemaal met het specialisme voor het merk Mercedes! Zonder overdreven dure en  luxe panden, maar netjes genoeg om de klant prima te kunnen bedienen. Alles met het oogmerk om de klant tegen een betaalbare prijs het onderhoud aan hun auto aan te kunnen bieden.

Dit conform de slogan: MBSG Gewoon goed

Nieuw Binnen

Aangesloten

facebook breed

 


Autobedrijf van de Bovenkamp

Gespecialiseerd in Mercedes-Benz

Tel: 0342 - 492 986
info@autobedrijfvandebovenkamp.nl

staticmap

Social Media

Volg ons ook op social media

icon-facebook

MBSG: Gespecialiseerd in Mercedes-Benz

Lees meer

Waarom MBSG?

  • Nieuwe en gebruikte auto's

  • Officiële uitleesapparatuur

  • MBSG-garantie

  • MBSG-mobiliteitsgarantie

  • Verzekeringen & schadeherstel

  • Leasing & financiering